Click Click!

Thursday, 11 October 2012

Happy birthday Azizi...

Sempena birthday Azizi 10/10/12 (Zizi is my brother in-law, syura's husband) celebration yang sederhana kitorg buat dekat uma mak..plus buat stembot lagi..acara stembot reramai ni dah lama tak buat, las buat uma kaklong 3 bulan lepas..get together pun just adik beradik kecuali family abangah.saje suka-suka.

Birthday cup cake (bisou @ KLCC) untuk birthday boy - gelap cz nak tiup lilin tuu.
happy Birthday To U - Azizi (10/10/12)
Pavlova - bayangkan kalu kek ni jatuh terbalik dlm kotak camner? macam inilah rupanye,.huhuhu
Rainboe cake (Bisou@KLCC)
Menu kenyang - Steambot
Stembot ni yang buat bertambah sedap adalah kuah/sos aku yang ala-ala sos stembot kat Johnnys
-the ends-

Monday, 8 October 2012

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...