Click Click!

Monday, 19 March 2012

O'Briens Cafe

O'Briens - Irish Sandwich Cafe.. best jugak lepak n borak2 kat cafe ni. Menu dia simple and light dan agak menarik. Lebih kepada hidangan roti dan sandwich yg amat sesuai untuk sape-sape yang tak nak makan heavy menu or tak nak makan nasilah..Aku singgah kat sini cz dah tak tau nak makan apa, at that time xnak pulak makn nasi,nak yg lite lite jer..so we all try makan ni..untuk aku ni 1st time lah makan kat sini. For my En Hubby dah berkali-kali cz masa tu dekat dgn officenya. 
Ok u all bole click kat sini utk tengok O'Briens.


Sandwich nyer yang banyak dan mengenyangkan, boleh share untuk 2 orang, tapi xingat lah pulak nama menu ni. Sory
Yang biasa untuk aku - Mocha Latte
Untuk En Hubby - Air Buah (blended) pun aku xingat namanya.

3 comments:

  1. tgk gmbr je dh menyelerakan.. :)

    ReplyDelete
  2. tu lah pasal sue..camner tak lebarr..

    ReplyDelete
  3. ala kak..xde la lebar mane pun..yg penting maintain cun :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...