Click Click!

Thursday, 13 June 2013

Peminat Setia Clarks - Jom Shoping!

Jom buang masa n duit kat sini..


Dapat tau jer ade sale on CLARK'S brand emm terus diisi utk aktiviti ujung minggu aritu. Sampai jer que punyela ramai,adoi..kalu tau cenggini mmg tak pergi, tapi xpelah nak tengok n beli punye pasal..Memang murah, tapi emm nak beli tu cam beli ikan kat pasar, kena jerit-jerit nak tanya kasut n saiz, sayang bagi aku cz saiz aku mmg saiz favourite asia - size 6. Jadi ramai org asia ni kaki dorang size 6. Tapi kalu Clarks kena amik size 5,hmm kebanyakkan xde.  Untung utk org pompuan yg size kaki dorang 7 dan 8. ade jer stok..huhuhu,Untuk kasut pompuan banyak jugakla cam biasa. Yang kau aim n target utk beli kebanyakan xde saiz dah, hampeh!.kasut lelaki jer kurang lak tahun ni. Sebab tu lah cik Hubby tak beli. elok juga dia tak beli cz kasut yang lepas2 pun lagi 3-4 pasang tak pakai lagi, dok sebek jer dalam kotak tu. masa kat sana tu tak byk sgt nak amik gambar cz, 1 handbag kita ni diikat dengan beg plastik - hp dalam beg camne nak petik. 2 emm tgh ramai org tu payah nak amik gambar cz tgn penuh pegang kotak.haaaahaaa. Sekarang ni kalau buka website www.clarks.co.uk tengah sale gile2. Dulu adik ipar buat phd kt London selalu jugak kirim kat dia, sekarang dah habis study dah,huhu tu yg xdpt kirimtu.

Ni kasut pompuan tau - kasut aku bukan kasut En Hubby. cz kali ni mmg nak cari kasut yg ala2 but sikit, tapi utk jenis kasut camni saiz 4 utk aku xle saiz 5.Nova Jewel sesuai utk aktiviti lasak. Nak masuk hutan ke, nak panjat bukit ke, hihihi
Yarra Vic Clarks design Original, xde lagi clarks yg original camni maksud original Clarks ni kalu nak tau u all bole click kat sini http://www.clarks.co.uk/originals/story
Haa color brown gitu collection utk tahun ni. ala-ala lasak n class gitu.Ok thats all utk kali ni ye. abis duit shopping kasut, off dulu utk shopping kasut,bole caye ke huhuhu kalu dah suka kan.. Untungnyer bile beli time warehouse sale camni, cz Clarks Butik kat sini mmg xpernah buat sale. tak pernah lah rasanye,wpun stock clearance. Unless u all pegi ke JPO - Johor Premium Outlet. Murah sikit. Ok the ends

3 comments:

  1. tak pernah ada koleksi hihihi...

    ReplyDelete
  2. hai sis..kebetulan sy ada bce entry sis.. sy ada jual kasut2 clarks directly from UK.. sekarang tgh sales..hope sis boleh la singgah ke page saya.. design2 baru pn dh release =)
    page: https://www.facebook.com/pages/Fossil-FANS-Authentic-Brands-Malaysia/389218261178876#

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh berminat sgt n da go through ur fb.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...