Click Click!

Tuesday, 28 April 2015

VIVO "live with passion" at AEON Rawang

Kali ni through back balik makan-makan at VIVO Restaurant. Kali ni makan di Aeon Rawang dengan menu yang berbeza. Sebelum ni entry citer pasal Vivo ni ade kat link :
So kali ni xmo byk citer..just nak letak gambar n caption jer.

Marble Cheesecake
asparaguswhite.blogspot.com
Green Tea Latte - first time aku try memang berkrim n terasa sungguh teh hijaunya cz last last telan tu ade rasa sikit pahit, tapi ok cz aku suka. Cappucino Charm - ha meleleh coklat Hershey nya tu pun Terbaek!
asparaguswhite.blogspot.com
Cheesy Spagethy - Nyum nyum
asparaguswhite.blogspot.com
Italian Deluxe Pizza.. so far pizza kat Vivo ni yang pernah aku try memang puaskan hati aku.
asparaguswhite.blogspot.com
Sejak GST ni start awal bulan April yang lalu, setiap resit aku dah start check. Bukan apa nak alert dgn apa yang aku belanja bile dah start GST beb! Time aku pergi ni supposed yang uar-uarkan utk Service Charge dimansuhkan tak akan diinclude tapi masih lagi.. aku still not clear dgn Serv Chrge ni... pastu aku tgk some of the place hanya ade GST sahaja..??? Should pay for 6% or 16%? kat mana yang untungkan rakyat tu yea..ahaks ahaks ahaks !!!
 Oh Confused n BLURRRR...
- the end -

1 comment:

  1. Mmg ada certificate halal ke?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...